Thursday, November 17, 2011

Переїзд до Києва: потрібна допомога


Привіт друзі, так, ми переїздимо до Києва і я пишу цей пост, щоб детальніше розповісти про нашу потребу в допомозі при завантаженні/розвантаженні машини. Речей накопилося досить багато і нам потрібна допомога, щоб все це успішно і швидко перевезти. Отож:

Хто може допомогти у Львові:
Потрібна допомога в завантаженні машини (4-5 моцних хлопців:-), бо машина буде порівняно пізно (біля 9:30-10:00 ранку) і нам потрібно її за 1-1,5 годинки завантажити, щоб ще встигути доїхати в Київ і там розвантажитися до кінця дня.  Тому, якщо ви можете допомогти, підходьте будь-ласка до нашої квартири (вул. Вол. Великого 73, кв. 45, під'їзд 3-й) біля 9:45 в суботу 19 листопада.

Хто може допомогти у Києві:
Потрібна допомога в розвантаженні машини (5-6 моцних хлопців:-), бо машина буде порівняно пізно (біля 20:00-21:00 вечора) і нам потрібно її як можна швидше розвантажити. Тому, якщо ви можете допомогти, підходьте будь-ласка до нашої орендованої квартири (вул. Феодори Пушиної 19, зразу на виході з метро Житомирська) біля 21:00 в суботу 19 листопада.



Я знаю, що субота для багатьох не зовсім зручний час, але якщо багато людей прийде то ми можемо справитися і за 45-60 хв. Тому, навіть якщо ви зможете підійти на 30 хв. - то це вже буде допомога.
Також, ми веземо з собою ДВА Катіних фортепіано і наразі не знайшли "носильників" які б занесли його в наш будинок в Києві. Хто може порекомендувати телефони носильників фортепіано в Києві - будемо ДУЖЕ ВДЯЧНІ.

Будемо вдячні за будь-яку вашу допомогу, а особливо за молитовну підтримку, щоб все пройшло добре і безпечно. Для оперативного звязку - ДЗВОНІТЬ!! Андрій - 067 220 7228

=============================
Ми переїхали!! Слава Богу все добре. Деталі в коментарі та в пості зверху...

1 comment:

  1. Ми переїхали швидко і без суттєвих проблем! Дуже дякую всім, хто допомагав, як завантажуватися у Львові так і розвантажуватися в Києві.

    Обживаємо квартиру потихеньку. Непотрібні ящики та речі буквально вчора відвезли до батьків в гараж в Борисполі. Так що квартира поступово набуває нормального вигляду...

    ReplyDelete